top of page

De "Pre' van Preventie


De 'Pre' in Presolve staat voor "Preventie". Een in het buitenland met name de USA - beproefde methode voor preventie van bouwgeschillen is dat van partnering. 'Partnering is a process designed to create a positive and cooperative relationship during the contract performance or at any other time when working with others. Partnering facilitates the parties’ ability to define common goals, improve communication, and create a collaborative attitude throughout contract performance.', aldus het US Army Corps of Engineers (de Amerikaanse federale Rijkswaterstaat). Het Californische Department of Transport heeft een zeer uitgebreid handboek over Partnering gepubliceerd dat als voorbeeld kan dienen. De bedoeling van Presolve is om op basis hiervan verdere technieken en processen te ontwkkelen, geschikt voor de Nederlandse markt, in aanvulling op bestaande PSU en PFU technieken.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square
bottom of page