top of page

Bouwen met Vertrouwen Podcast #4: de 4C's van Paul Janssen: Condities, Communicatie, Chemie, Cultuur


In deze vierde editie van Bouwen met Vertrouwen praat Arent van Wassenaer met Presolvelid Paul Janssen. Paul is op dit moment projectdirecteur van de op 5 februari 2021 officieel te openen Rotterdamse Baan (met daarin de 1,6 km lange, geboorde, Victory Boogiewoogietunnel). Daarvoor heeft hij 12 jaar bij diverse aannemingsbedrijven – Vermeer, Haverkort, Welling – gewerkt, waarna hij als zelfstandig adviseur voor opdrachtgevers heeft opgetreden bij met name tunnelprojecten zoals, behalve bij de Rotterdamse Baan, bij de tunnel onder het Pannerdensch Kanaal, de Hubertustunnel, de Noord-Zuidlijn, Sluiskil.

Paul neemt ons mee naar de 4C’s: Condities, Communicatie, Chemie en Cultuur, bestaansvoorwaarden voor succesvolle projecten. Paul is ook nauw betrokken bij de Stichting Mag ik dan bij jou (https://magikdanbijjou.nl), die steun biedt aan gezinnen waarin kinderen door kanker zijn getroffen en waarover hij met passie vertelt.

Sinds enige tijd is Paul ook betrokken als begeleider van moeilijk lopende projecten en helpt deze geschillenvrij op de rails te houden.

In deze podcast deelt Paul enkele wijze adviezen voor bouwende partijen.


De Podcast is te beluisteren op:

Opname: Arent van Wassenaer

Montage en productie: Yorick Simon

Commentaires


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square
bottom of page