© 2016 by Presolve. Proudly created with Wix.com

Please reload

Recente berichten
Uitgelichte berichten

Uit de Kennisbank van Presolve

December 7, 2016

De Kennisbank van Presolve wordt langzaam maar zeker gevuld. Op deze pagina zijn onlangs twee artikelen toegevoegd. Beide uit 'Van het Gebaande Pad'. het Liber Amicorum voor Presolvelid Arent van Wassenaer. Het eerste is van de hand van Presolvelid Jos van de Vijver: 'Geschillenvrij bouwen, waarom eigenlijk niet?'. Het tweede is van de hand van Remmert Sluijter en heet: 'De (echte) Raad van Deskundigen verdient een (tweede) kans!'. Dat artikel gaat over Dispute Resolution Boards/Raden van Deskundigen.

 

Het boek 'Van het Gebaande Pad' is onder meer verkrijgbaar bij de uitgever, het Instituut voor Bouwrecht. 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square