top of page

Uit de Kennisbank van Presolve


De Kennisbank van Presolve wordt langzaam maar zeker gevuld. Op deze pagina zijn onlangs twee artikelen toegevoegd. Beide uit 'Van het Gebaande Pad'. het Liber Amicorum voor Presolvelid Arent van Wassenaer. Het eerste is van de hand van Presolvelid Jos van de Vijver: 'Geschillenvrij bouwen, waarom eigenlijk niet?'. Het tweede is van de hand van Remmert Sluijter en heet: 'De (echte) Raad van Deskundigen verdient een (tweede) kans!'. Dat artikel gaat over Dispute Resolution Boards/Raden van Deskundigen.

Het boek 'Van het Gebaande Pad' is onder meer verkrijgbaar bij de uitgever, het Instituut voor Bouwrecht.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square
bottom of page