top of page

‘Een contract is niet geschreven om samen te werken’


 

Onder deze titel organiseert Presolve een masterclass (en netwerkbijeenkomst) op dinsdag 21 november van 15.00 tot 18.30 uur. De bijeenkomst vindt plaats in Kasteel Oud-Poelgeest, Poelgeesterweg 1, 2341 NM Oegstgeest.

Als inleiding bieden wij een actueel overzicht van de vele manieren van het voorkomen en oplossen van geschillen in de bouw en hun onderlinge samenhang. Daarna wordt in kleine groepen van gedachten gewisseld over wat zoal naar voren is gebracht. Elke groep bestaat bij voorkeur uit zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers in de bouw. U ontmoet er ook de leden van Presolve, inclusief onze nieuwe lid Marco van Rossum. De kosten bedragen € 75,- excl. BTW per persoon. Er is plaats voor maximaal vijftig deelnemers. U kunt zich aanmelden bij huub.sprangers@presolve.info


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square
bottom of page