top of page

Marco van Rossum lid van Presolve


Op 1 september 2018 is Marco van Rossum tot Presolve toegetreden. Marco's expertise ligt vooral in de "Pre" van Presolve: het voorkomen van bouwgeschillen. Marco heeft een achtergrond als Technisch Bedrijfskundige. In 2002 richtte hij zijn bedrijf Summit op. Daarmee richt hij zich op het begeleiden van projecten en organisaties met als doel: verbetering van prestaties. Daarvoor is nodig om helderheid te hebben op de visie, ambitie, doelen, de samenstelling van het team en de kwaliteit van de samenwerking binnen dat team. Bouwprojecten en -bedrijven hebben de speciale aandacht van Marco. Hij begeleidt projectorganisaties en -teams bij het formuleren van projectvisie en -ambitie. Daarnaast begeleidt hij voor diverse projecten PSU's, PFU's, evaluaties en diverse andere soorten interventies. Als facilitator, adviseur en trainer/coach, draagt hij bij aan de verwezenlijking van het Presolve-gedachtegoed: hoe de juiste condities en randvoorwaarden te creëren waardoor de kans op het bereiken van gedeelde ambities en samenwerkingsdoelen (waaronder geschillenvrij bouwen) zo groot mogelijk wordt.

Marco is bereikbaar op marco.vanrossum@presolve.info


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square
bottom of page