top of page

Studiemiddag Alternatieve Geschillenbeslechting: wat is ‘best for project’?


Op 19 Mei 2020 organiseert het Instituut voor Bouwrecht, in samenwerking met Presolve, de Studiemiddag "Alternatieve Geschillenbeslechting: wat is ‘best for project’?"

Met sprekers uit wetenschap, praktijk en van de Raad van Arbitrage voor de Bouw zal worden stilgestaan bij verschillende methoden van het oplossen, althans beslechten van conflicten waarbij de voortgang van het project centraal staat. Tijdens de bijeenkomst wordt onder meer de zienswijze-methode toegelicht, de fast track-procedure bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw alsook methoden die meer in de internationale praktijk worden gehanteerd en waarmee vergelijkbare doelen worden beoogd.

Meer informatie en inschrijven via https://www.ibr.nl/onderwijs/privaatrecht/studiemiddag-alternatieve-geschillenbeslechting-wat-is-best-for-project/

De bijeenkomst vindt plaats in het KIVI Zalencentrum, Prinsessegracht 23 te Den Haag.

Programma:

3.00 - 13.30 uur ontvangst 13.30 - 13:45 uur opening mr. S.N.J. Putter (dagvoorzitter) 13.45 - 14.45 uur inleiding mr. A.G.J. van Wassenaer en prof. mr. C.E.C. Jansen over de zienswijze-methode van Presolve: toelichting en ervaringen 14.45 - 15.45 uur inleiding mr. M. Niesen over de fast track-procedure bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw 15.45 - 16.00 uur pauze 16.00 - 17.00 uur inleiding mr. S.N.J. Putter over andere methoden, waaronder internationale methoden 17:00 - 17.30 uur vragen/discussie 17.30 - 17.45 uur afsluiting


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square
bottom of page